MENU SLUIT
09.10.2024

Music Support Gelderland

De nieuwe toekenningen van Music Support Gelderland zijn bekend! Naast de reguliere beurzen van €1000 waren er dit keer ook XL-beurzen van €5000 beschikbaar voor Gelderse artiesten die al verder zijn in hun carrière.

ITSHE, Hanneke de Jong, PORTRAY en Lien zijn de gelukkige acts in ronde 4. De toekenningen in de XL-ronde zijn KABOUTERTJE PUTLUCHT, Antillectual, BARTH. en fusus!

De eerstvolgende ronde sluit op 12 november 2024. Meer informatie vind je HIER

Music Support Gelderland

Music Support Gelderland is een fonds voor Gelderse muzikanten, opgezet door het Cultuurfonds Gelderland en Poppunt Gelderland. De regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten die eigen werk maken, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kun je maximaal €1000 aanvragen om een volgende stap te zetten op artistiek of zakelijk vlak.

Met hulp van het fonds kunnen Gelderse artiesten gericht investeren in hun muzikale carrière, met het doel zo écht verder te komen met hun eigen muziek. Via Sonar kun je jouw plan insturen, dat vervolgens door een commissie van Gelderse muziekprofessionals wordt beoordeeld. Per jaar zijn er 5 rondes, per ronde kunnen er circa 8 acts worden ondersteund.

Is dit alles?