MENU SLUIT
23.10.2024

Booster Festival

Booster Festival is op zoek naar dj’s, bands, producers of soloartiesten uit Oost-Nederland, Gelderland of Overijssel; alle genres zijn welkom!

Booster Festival 2025

Acts uit Overijssel en Gelderland krijgen de kans om zich op 5 april 2025 te presenteren aan de muziekindustrie uit Nederland. Komend jaar organiseert Booster voor het 12e jaar het Booster Festival. Het festival bestaat uit een betaalde muziekconferentie in de middag en gratis showcasefestival in de avond. Dit alles in het centrum van Enschede.

Als act kan je je inschrijven om kans te maken op een speelplek tijdens het showcasefestival. Dit is het moment om je als act te presenteren aan boekers, managers, programmeurs en andere voor jou relevante muziekprofessionals. Booster nodigt iedereen jaar haar netwerk uit om Oost-Nederlandse artiesten in de spotlight te zetten.

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2024. Hierna zal er een selectie worden gemaakt uit alle inzendingen. Jaarlijks selecteert Booster zo’n 40 tot 50 acts voor een speelplek op het festival of een liveregistratie.

Meer informatie vind je op de websites van Booster en/of Poppunt Gelderland.

Inschrijven/ aanmelden gaat via Sonar. HIER om precies te zijn!

Is dit alles?