MENU SLUIT
di 31.12
Vier Oud & Nieuw in Rembrandt

Fireball NYE

De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 18 oktober, 12:00 uur.

Let op: er zijn verschillende ticketopties die op verschillende tijdstippen toegang verlenen tot Fireball NYE. Met een NYE ticket vier je met ons het 12-uur-moment hoog bovenin De Skybar van Rembrandt, met dit ticket mag je vanaf 22:00 uur naar binnen, maar dien je vóór 23.30 uur binnen te zijn! Kies je voor een Normaal of Late ticket, dan mag je vanaf 00.30 uur naar binnen. Scroll naar beneden voor meer info.

Het heetste nieuwjaarsfeest van Arnhem is terug voor een knallende jaarwisseling! We dansen samen 2025 in met Fireball NYE in het iconische Rembrandt. Kom feesten in elk hoekje en gaatje van het pand op de meest vurige hits van toen en nu. Cheers!

Het hele pand wordt gevuld met de meest uiteenlopende stijlen als disco, house, R&B, hiphop, (indie)pop en meer. We maken een tijdreis van de 70s tot nu en weer terug, met tussenstops in de 80s, 90s en 00s. Van ABBA naar Charli XCX, via Joost naar Dua Lipa en van Roxy Dekker terug naar Madonna; alles komt langs tijdens Fireball NYE!

Vier Oud & Nieuw in Rembrandt

Kies één van de twee unieke ticketopties en verdwaal in een van de vele zalen van Rembrandt. Stay tuned: het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Normaal of Late ticket

Met een Normaal of Late ticket join je vanaf 00:30 tot 05:00 uur het feestgedruis!

NYE Ticket = samen aftellen!

Met een NYE Ticket sluit je je vanaf 22:00 uur aan bij een selecte club in De Skybar, waar we met z’n allen dansen op vurige hits, aftellen tot klokslag twaalf en daarna de champagne poppen! We loodsen je het nieuwe jaar in en laten je hoog en droog genieten van de Arnhemse skyline vol vurige kleuren. Vanaf 00.30 uur barst het feest dan verder los en kun je verdwalen in Rembrandt.

Let op: een NYE ticket = aftellen in de Skybar vanaf 22.00 uur + toegang tot de rest van het pand vanaf 00.30 tot 05.00 uur. Met een NYE ticket dien je vóór 23.30 uur binnen te zijn. Wees dus geen oliebol en kom op tijd, want na 23.30 uur is het NYE ticket niet meer geldig! Wil je pas ná 00:30 uur naar binnen? Koop dan een Normal of Late ticket.

Locatie:
Rembrandt
Velperplein 10
6811 AG Arnhem