MENU SLUIT
vr 01.11
Arnhem 2024

Popronde

Popronde is het grootste landelijk reizend festival van Nederland dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Gedurende 12 weken vinden er ieder weekend Poprondes plaats en in elke stad treed de nieuwe generatie popmuzikanten die avond op bij een 20-tal podia en locaties. En minstens zo belangrijk: het is helemaal gratis!

In Luxor Live hoor en zie je in de avond een drietal te gekke acts én komt iedereen na twaalven traditiegetrouw dansen op vette live-acts, tijdens de officiële afterparty.

Programma
21.00 – 21.30 Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is een alternatieve rockband met een unieke sound geïnspireerd door The Smiths, The Strokes en PJ Harvey. Na de release van twee EP’s, optredens bij o.a. 3FM en KINK FM en een landelijke clubtour, is nu het debuutalbum op komst. Punchy basslines, scheurende riffs en in-your-face lyrics!

22.00 – 22.30 Future Husband

Future Husband bracht in 2021 als solo project van Adura Sulaiman haar eerste Ep uit. Met de single “Ritual” maakte ze indruk in de indie scene en verscheen op o.a Grasnapolski, Best kept secret en Noorderslag. Na een periode van transformatie besloten ze verder te gaan als band. Met hun blik op de toekomst, verschijnt dit jaar hun debuut album.

23.00 – 23.30 Heath

Complexe maatsoorten, laaiende harmonica en hypnotiserende gitaren vergezeld van verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Naast het genre-overstijgende karakter van de nummers en de unieke ‘vintage modern’ sound, staat Heath bekend om hun zeer energieke live shows. Heath won de Music Support Award in 2023, uitgereikt door de Haagse Popweek.

Afterparty
00.00 – 00.45 ISAÏ

ISAÏ, van drummer in de kerk tot veelgevraagde percussionist in de dance, verkent gevoelige onderwerpen van het nacht leven op dansbare muziek. Zijn solo project ISAÏ belichaamt deze unieke fusie met een elegante expressie van zijn artistieke vrijheid.

01.15 – 02.00 Parker Fans

Parker Fans is een Amsterdams indie boogie trio, speciaal ontworpen voor de late uurtjes in clubs. Frontman Kick Kluiving brengt zijn schijnbaar complexe stedelijke mini-drama’s (en komedies) over op een bedrieglijk eenvoudige basis van drum samples, basgitaar en synthesizer. Gemaakt om op te dansen en perfect als afsluiter van deze Popronde!

Infostand

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je de Popronde infostand bij Luxor Live. Het volledige overzicht van alle optredens deze avond in Arnhem vind je natuurlijk ook op de website van de Popronde!

Check HIER het hele programma van Popronde Arnhem