MENU SLUIT
do 03.10
wordt verplaatst

Jana Mila

De show van Jana Mila wordt om logistieke redenen verplaatst. We zijn op dit moment op zoek naar een geschikte nieuwe datum en zullen deze zsm bekend maken. Reeds gekochte kaarten blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers worden hierover per mail bericht. Excuses voor het ongemak.

Statement Jana Mila:

“Het onverwacht grote succes in Amerika betekent dat ik daar vaker moet zijn en helaas moeten we daardoor de najaarstour in Nederland uitstellen. Met pijn in het hart, want ik had er ongelofelijk veel zin in…. maar van uitstel komt in dit geval geen afstel! Alle shows die dit najaar in Nederland gepland stonden worden verplaatst naar het voorjaar van 2025. We zullen nog even geduld moeten hebben, maar ik heb superveel zin om volgende jaar met mijn band de liedjes van Chameleon te spelen in de mooiste zalen van Nederland.”

 Jana Mila schrijft liedjes met sterke teksten en verrassende melodieën. Songs die ze met zeggingskracht brengt. Indie Americana Pop. Zo noemen Amerikanen haar muziek.

Jana Mila

In 2022 vloog ze met een flinke berg zelfgeschreven songs naar Nashville en kwam ze thuis met een droomdebuut én een platendeal op zak. Het gerenommeerde Amerikaanse platen label New West Records gaf haar de volledige vrijheid om samen met producer Todd Lombardo (Kacey Musgraves) en een club legendarische muzikanten aan haar debuut te werken. Ze liet zich daarbij inspireren door artiesten als Brandi Carlile, Sheryl Crow, Julia Jacklin, Carly Simon en Phoebe Bridgers. Toch klinkt ze vooral als zichzelf. Met een sterke band om zich heen wisselt ze op het podium moeiteloos tussen ingetogen melancholisch en opzwepend en uitbundig. Haar eerste single ‘When Times Get Rough’ behaalde ruim 4,4 miljoen streams; eind augustus verschijnt het album ‘Chameleon’.